Ett kvalitativt städföretag som heter Ramon Quispe

God morgon alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen som idag ska handla om hur jag som egenföretagare fått mycket bra hjälp av en städfirma som heter Ramon Quispe. De ansvarar för kontorsstädningen på mitt företag. Denna städservice i Oxie har varit väldigt användbar för mig. Jag skriver det här inlägget för jag tror att det finns många personer som är i behov av städservice i Oxie med omnejd, av det ena eller det andra slaget. Kanske är det hemstädning du vill ha? Eller kontorsstädning, eller hjälp med att putsa fönstren? Ramon Quispe som det här städföretaget heter kan hjälpa dig med mycket. Jag äger en firma inom textilindustrin i Oxie. Lokalerna är stora och med tyger, garn och annat blir det snabbt dammigt och stökigt i lokalerna. 

 

Jag bestämde mig för ett år sedan att anlita Ramon Quispe. Som jag nyss sa så skulle det snabbt bli ordentligt smutsigt och stökigt här om jag inte hade denna eminenta städhjälp. Jag vill att mina anställda ska ha en så fin och god arbetsmiljö som möjligt, och att kunderna ska få ett gott intryck. Tack vare att den duktiga, trevliga och effektiva personalen som kommer hit och städar, är nu företagets lokaler både rena, dammfria och välkomnande. De kommer hit varje onsdag. Jag har ett måttligt städbehov på mitt företag. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp anpassar sig Ramon Quispe efter dina behov. Det kostar inte heller särskilt mycket vilket innebär att många faktiskt har råd att anlita denna städservice i Oxie med omnejd. Jag hoppas att ni nu också ska få en litet enklare tillvaro om ni bestämmer er för att låta Ramon Quispe städa även hos er.