Ett byggföretag i Örebro som jag har anlitat

Hej och hallå på er åter igen alla mina fina läsare. Jag har inte varit inne på bloggen på några dagar och idag när jag loggade in så såg jag att det är väldigt många av er läsare som har ställt frågor i kommentarerna där ni ville veta mer om ett specifikt byggföretag i Örebro som har varit här hos mig och hjälpt mig med att renovera. Det gör jag så gärna; berättar för er om detta företag som heter Gröndals Allservice. Jag är så nöjd och belåten över det de varit här och hjälpt mig med. Som jag berättade för er i ett tidigare inlägg så är det målning av kök och hall, och golvläggning jag har fått hjälp med den här gången. Ni som har varit inne hos mig på Instagram har fått se bilder på det fantastiska resultatet. Visst blev det tjusigt? 

 

Att lägga in nya golv är ett hantverk som kräver en stor kunskap. Det som imponerade på mig var att de klarade av att lägga golven så perfekt och att jag fick värdefulla råd och tips på hur jag bäst ska ta hand om golven nu, vilka rengöringsmedel jag ska använda och vilka jag absolut inte får använda. Ommålningen är verkligen skickligt gjord den också, den är fackmannamässigt utförd. Gröndals Allservice är alltså ett kvalitativt byggföretag som kan hjälpa även er som behöver en byggfirma i Karlstad med omnejd. De som jobbar på det här företaget vet jag att de aldrig någonsin lämnar en kund innan denne är helt nöjd med resultatet. Till sommaren ska jag också passa på att abonnera på deras gräsklippningstjänst. Det ska bli helt underbart att slippa klippa gräsmattorna. Jo, det är verkligen ett allserviceföretag det här. Vill ni veta ännu mera om vad detta byggföretag i Örebro med omnejd kan hjälpa er med tycker jag att ni ska kontakta dem eller besöka deras hemsida.