En butik där du finner skruv i parti och minut

Hallå, hallå alla mina trevliga läsare. Det är så härligt att ha en trogen och lojal skara av läsare som dag ut och dito in vill läsa om mitt liv som entreprenör i byggbranschen. Mina inlägg läses av många ser jag på statistiken, även idag kommer det ett inlägg som säkert blir läst av många. Jag vill gärna hjälpa alla mina läsare i det stora och i det lilla så just därför vänder jag mig i det här inlägget till alla er som behöver köpa skruv i Uppsala. 

Global Maskin i Norrort är namnet på en butik som jag alltid vänder mig till eftersom jag som entreprenör i byggbranschen alltid behöver köpa skruv och det är då viktigt för mig att kunna få tag på alla möjliga olika slags skruv och på Global Maskin i Norrort finns det ett stort sortiment av skruv i Uppsala på lager. I ur och skur året om är jag och mina anställda runt om i Uppsala på olika jobb. Det är viktigt att de anställda och även jag själv har bra arbetskläder, även dessa inhandlar jag på Global Maskin i Norrort för det här företaget säljer inte endast skruv i Uppsala, det är ett företag där jag som kund slår två flugor i en smäll eftersom jag både handlar arbetskläder av hög kvalitet och skruv i Uppsala i deras butik, och min tanke med det här inlägget är att göra er lite bekanta med att denna butik finns, då kan även ni vända er dit om ni behöver handla arbetskläder eller skruv.