Badrumsrenoveringar på hotell

Hejsan, svejsan alla glada och fina människor och välkomna tillbaks hit in till mig och min blogg! Det har blivit så väldigt fint nu på det här hotellet som jag jobbar på. Så lyxigt så det är nästan så att jag funderar på att checka in här själv på min egen arbetsplats. Då skulle jag passa på att ta en egen spa-behandling i något av alla de över 50 nyrenoverade badrum som AB Solut VVS har varit här och gjort. Ett företag inom Vvs i Södertälje, bland annat. Hotellchefen riktigt öser beröm över det här företaget inom Vvs i Södertälje. Ja, detta är ju ett företag som kan hjälpa både privatpersoner och företag inom Vvs i Södertälje, Huddinge eller i Trosa. Men så vitt jag har förstått det så går det få hjälp inom hela Stockholmsregionen av det här företaget och det kan jag ju då bara konstatera, att det är verkligen bra för de kunder som kan vara i behov av dessa tjänster inom Vvs, så sant som det är sagt!  

 

Det är verkligen riktigt roligt att komma till jobbet även om jag som anställd givetvis inte får sjunka ner i något av badkaren under arbetstid och bada. Men våra gäster är verkligen glada över att få checka in i sådana fina rum med alla möjliga slags bekvämligheter. När kunderna är glada blir även jag glad. För det är ju alla trevliga kunder som får mig att älska mitt arbete. Jag skulle verkligen vilja rekommendera er som är i behov av tjänster inom Vvs i Södertälje, eller någon annanstans i Stockholmsområdet att anlita AB Solut VVS. Jag tror nog att ni själva förstår att det här är ett riktigt bra företag. Min chef visste verkligen vad han gjorde när han anlitade detta företag för badrumsrenoveringar i över 50 badrum.